כאב ראש כרוני במשך יותר משנה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

17/09/2024 | 23:47 | מאת: מיכל

שלום, במשך כשנה אני סובלת מכאבי ראש, הייתי אצל רופא משפחה ונוירולוג ולא מצאו את שורש הבעיה. אני מרגישה כאב בחלק העליון של הראש וקושי להחזיק את הראש, לדוגמא כשאני לוחצת על הראש או משעינה את הראש זה מרגיע את הכאב. בד"כ בבוקר פחות כואב ובהמשך היום מתגבר. הכאב לא מאד חזק אבל מורגש ומפריע לשגרת החיים. אשמח להכוונה למי לפנות / מה יכולה להיות סיבת הכאב, תודה רבה!

שלום מיכל, נראה ככאב ראש תעוקתי, את זקוקה לטיפול מונע. פני למרפאה לכאבי ראש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש