כאב ראש אחורי צד שמאל ועין

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

16/10/2024 | 00:43 | מאת: נטע

שלום ד״ר בהריון שבוע 21 ברקע יש מגרנות בשבוע האחרון סובלת כל יום מכאב ראש בעיקר בעורף שעולה מעלה עד המצח כאב לוחץ שאני מניחה את היד על העורף מעין תחושת דופק העין גם דומעת אקמול , אופטלגין לא עוזרים בוצעו בדיקות מדדי לחץ דם בעיקר נמוכים ואין חלבון בשתן מה זה יכול להיות ומה מומלץ במצבי ?

שלום נטע, כאבי ראש שכיחים בהריון אולם כאב חד צדדי כזה דורש התיחסות , היות וההריון מגביל בדיקות וטיפולים פני לרופא הנשים שלך שיפנה אותך בהתאם.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש