חלבון עוברי גבוה במי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

21/05/2020 | 08:33 | מאת: מעין

שלום בסקר ביוכימי שבוצע בשבוע 17 תוצאות afp היו מעט מוגברות - 2.45 בבדיקת מי השפיר שבוצעה בשבוע 20+4 יצאו התוצאות הבאות: afp amniotic fluid - 18.7 afp amniotic fluid mom - 2.8 יש לי לסקירה מאוחרת ב שבוע 23+2 וסקירה מכוונת בשבוע 24+5 אקו לב עובר גם בשבוע 21+4 האם נדרש לעשות משהו בנוסף? כדאי להקדים? תודה

שלום מעין, אין צורך בדבר נוסף השלב זה. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

22/05/2020 | 08:44 | מאת: מעין

תודה! האם יש סיכוי שרמת חלבון העוברי במי השפיר לא אומרת כלום והכל תקין? האם יש עוד סיבות לחלבון עוברי 2.8 גבוה במי השפיר חוץ ממומים?

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה