דליפת מי שפיר או הפרשות

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

28/05/2020 | 18:11 | מאת: א

שלום רב, שבוע 20. לפני שבועיים עברתי בדיקת מי שפיר. מהלך הבדיקה היה תקין ולאחר מכן הרגשתי טוב (פרט לכאבים קלים כמה ימים). בשבוע האחרון אני חשה מדי פעם רטיבות בתחתונים, ללא צבע ברור, מעט כאבים (קלים שחולפים לאחר דקות), ללא חום. אשמח לדעת מה זה יכול להיות? האם מדובר בהפרשות מוגברות/בריחת שתן/מי שפיר. והאם יש סימנים מיוחדים שכדאי לשים לב אליהם. תודה מראש

שלום, כל מה שציינת עלול להיות. כדאי לפנות לבדיקת רופא. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה