שאלה בנוגע לסיסי שלייה

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

14/07/2020 | 18:56 | מאת: שיר

שלום דוקטור! אני בשבוע 12 להריוני וביצעתי היום בדיקת סייסי שליה ובדיקה מהירה של סיסי שליה ישירה. הבדיקה המהירה הגיעה תקינה וכעת נותר לי לחכות לתוצאות בדיקת סיסי שליה. במידה ובעזרת ה התוצאות שלה יוצאות תקינות,האם נדרשות בדיקות נוספות לשלילת מומים? מחפשת לדעת בוודאות ב100 אחוזים. תודה מראש!

שלום, לא הבנתי את השאלה. בדיקת ה"ציפ" הגנטי בסיסי השליה עונה על שינויים תת מקרוסקופים בחומר הגנטי. זה לא בודק שינויים נקודתיים שנית לגלות בריצוף, זה לא בודק מומים מבניים או נזקים כמו פגיעה מזהום שניתן לגלות בסקירות ובכל מקרה לא ניתן לשלול ב 100% פגיעות. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה