שאלה חשובה על סיסיי שליה ובדיקות נוספות

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

15/07/2020 | 20:08 | מאת: מתן

לאחר שקיפות עורפית ובדיקת סקר ביוכימי ראשון קיבלנו סיכון משוכלל של 1:15. תוצאות הבדיקה סיסי שליה יצאה תקינה .כמו כן גם בדיקה מהירה של QF-PCR שאלתי לגבי אמינות הבדיקה-האם הזיהוי של הבדיקה וודאי וניתן להיות רגועים?? כמו כן האם ה1:15 יכול להוות קשר ישיר למומים נוספים אחרים? תודה מראש

שלום, מבחינת הסיכון לתסמונת דאון, בדיקת סיסי השליה שוללת ולכן מבחיה זו אתם יגולים להיות רגועים. אם השקיפות עצמה הייתה עבה- יש דברים נוספים שצריך לשלול כמו מומי לב ותסמונות אחרות. בהצלחה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה