ריבוי מי שפיר אשמח לתשובה בהקדם😇

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

29/08/2020 | 18:35 | מאת: ריבוי מי שפיר

שלום, שמי הדר ואני בת 28 הרופא המטפל שלי ראה שבשבוע 28 יש ריבוי מי שפיר 30 סהכ. לאחר מכן נעשתה עוד בדיקה והמים ירדו ל 26 ואז ל24 ואז שוב 30. עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות (העמסה 100,בדיקות גנטיות,אקו לב,סקירה מורחבת פעמיים. הכל תקין! הרופא ממליץ לעשות דיקור.. הגנטיקאי אמר שלא חייב. מה דעתך? האם יש סיבה לדאגה? האם כדאי לעשות דיקור?? (כרגע בשבוע 32)

שלום הדר, חלק מברור של ריבוי מי שפיר הינו דיקור מי שפיר ואני ממליץ לשקול החיוב. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה