בדיקת מי שפיר ןבית פרטי

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

14/04/2024 | 02:53 | מאת: טל

שלום דר ביצעתי אתמול מי שפיר אני מתגוררת בבית פרטי ונאלצתי לעלות/לרדת במדרגות כדי להגיע לחדר/מטבח/מקלחת וכו'. כמובן שלאט ומעט ככל האפשר, אבל בכל זאת יצא לי לעלות ולרדת מספר פעמים גרמי מדרגות בשני הימים. למעט זאת נחתי. אני בחרדה נוראית שמא זה היה מסוכן או עשיתי נזק, האם כך? איך אפשר לדעת? תודה.

שלום, קרוב לוודאי שלא נגרם נזק. בברכה ד"ר הר-טוב

14/04/2024 | 15:47 | מאת: טל

תודה רבה ומתי מקןבל לעשות ביקורת? לוודא שהכל בסדר? הרופא קבע לי תור שבועיים אחרי ובכל מקום רואה שכתוב 3-7 ימים...

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה