פגיעה בעובר מי שפיר-

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

17/05/2024 | 18:42 | מאת: נטלי

עשיתי מי שפיר לפני שבועיים, במהלך הבדיקה הרופא הסביר לי שהוא מכניס מחט עם מוליך, מוציא עם המחט ונשאר רק המוליך שדרכו שואבים. העובר התחיל לזוז והתקרב למוליך והרופא הרגיע ואמר שזה לא מסוכן כי המחט בחוץ. יש סכנה בפגיעה בעובר מהמוליך כשהמחט בחוץ והמוליך עדיין בפנים?

שלום, גם אם העובר נוגע במחט זו לא בעיה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב.

18/05/2024 | 16:28 | מאת: נטלי

אבל זה לא יכול לפגוע לו באיברים? למשל עיניים וכדומה? אני מדברת על המוליך שנשאר לאחר שהמחט יציאה

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה