סרוב לאכול פרט להנקה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/06/2024 | 19:27 | מאת: תנוקת בת שנה וחודשיים מסרבת לאכול פרת להנקה

נכדתי בת שנה וחודשיים מסרבת לאכול, היא יונקת בלבד. היא יושבת בכסא ומנשנשת טועמת אבל מסרבת לאכול. היא נראית בסדר היא מתפתחת רגיל והבדיקות תקינות. האם התפתחותה לא תפגע?

שלום מציעה שתבדקי היטב עם אימא שלה אם רק יונקת ומנשנשת . אם זה כך והילדה לא עולה במשקל שווה שהבת שלך תיפגש עם דיאטנית מומחת לתזונת תינוקות ( יש דיאטנית בכל טיפת חלב ) .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים