האם מותר לערבב בין סוגי התמלים?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/08/2024 | 15:14 | מאת: סאפי

היי לכולם, הבן שלי בן כשלושה שבועות, כבר בשבועיים הראשונים לחייו התחילו לו כאבי בטן וכאבי גזים, האכלתי אותו בסימילאק גולד מהתחלה, רציתי לעזור לו עם הכאבים והאחות אמרה לי לרכוש סימיקול ולתת לפני כל ארוחה, ראיתי שזה לא עוזר כלכך, ועדיין הוא עם כאבים שנמשכים בבכי של 4-5 שעות כמעט בכל יום, רכשתי מטרנה קומפורט לטיפול בגזים והשתמשתי בו בפחות מיממה ונראה שבהתחלה עזר ועכשיו יש לו שוב כאבים אבל כנראה שהוא לא מצליח להוציא קקי… מה כדאי לעשות?(בן ראשון שלי וללא ניסיון) תודה לעונים🙏🏻

הי יתכן שיש לו כאבי בטן של תינוקות ( כמו כל תינוק ) ואין מה לעשות . תתמקדי עם פורמולה אחת ולא לשנות . אפשר לתת ביוגאיה כשי יהיה בן חודש .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים