בעניין תפוחי אדמה
דיון מתוך פורום תזונת תינוקות וילדים
שלום רב, שמעתי שכאשר תפוח האדמה (שנמצא הרבה זמן) מתחיל להצמיח את ה"סיבים" העבים שלו (מעין ענפים/עלים המשתרגים ממנו)זה סימן שהוא נעשה רעיל - האמנם? ואם כן, האם ניתן לאכול אותו אחרי שמסירים את אותם סיבים. תודה רבה.
תפו"א כאשר נשאר במקום חשוך הוא מצמיח מין נבטים לבנים ,הוא נעשה פחות טרי ,אפשר לאכול אותו לאחר שמסירים את השורשים או נבטים ,צריך לדעת שהעמילן שנמצא בתוכו הופך להיות סוכר,אבל הוא לא רעיל
תודה רבה!