רגישות לאוכל אצל תינוקות
דיון מתוך פורום תזונת תינוקות וילדים
שלום, בני טומי (הבן השלישי) בן חצי שנה. הנקה מלאה. לפני מספר שבועות התחלנו טעימות. בינתיים: גזר, קישוא בטטה, תפח"א, בננה. גזר וקישוא - כל אחד בנפרד למשך 3 ימים - עבר בסדר. אחרי תפוח אדמה (אולי גם בטטה) מתחילים חירחורים, קשיי נשימה, נזלת, שיעולים ובלאגן שלם. כמובן שהעל בבמקביל ליציאת הישניים, אם כי יש לי תחושה חזקה שזה קורה אחרי התפח"א, כי זו כבר הפעם השלישית. אני לא יודעת להפריד בין תפוח האדמה והבטטה כי זה קרה אחרי שניהם. אשמח לשמוע התייחסויות, תקדימים וכדומה. שני הגדולים ד.א. אוכלים הכל ומגיל מאוד מוקדם. תודה, מאיה
לקריאה נוספת והעמקה
אני מציעה שתפזסיקי עם תפו"א ובטטה לתקופה ובמקום תכניסי אורז למרק (יתכן רגישות למשפחת תפו"א וזה כולל בטטה )