מזונות בעלי פוטנציאל אלרגני גבוה
דיון מתוך פורום תזונת תינוקות וילדים
שלום רב, קראתי באתר של משרד הבריאות שכדאי לחשוף תינוקות בין הגילאים 17-26 שבועות למזונות בעלי פוטנציאל אלרגני גבוה כמו: בטנים, שומשום, ביצים ודגים. השאלה היא באיזו דרך ניתן להוסיף בפועל מזונות אלה לתזונתם? אפשר להוסיף טיפות שמן לטעימות האוכל שלהם? (בטנים/דגים/שומשום) בתודה, מיכל
קודם כל זאת המלצה ולא חובה לחסוף את יכולה בצורת טחינה ,ביצה קשה טחונה ,פילה דג טחון תזכירי רק טעימות