חציל
דיון מתוך פורום תזונת תינוקות וילדים
שלום רב, כאשר החציל נראה טוב כאשר פותחים אותו, אך חלק מהגרעינים שלו בצבע כהה - חום כהה/אפור/שחור, האם זה סימן שהוא רקוב? ועוד משהו:נאמר לי כי חציל אינו בריא ונטול ערכים תזונתיים כמעט - נשמע לי מופרך. אשמח לחוות דעת מקצועית. תודה.
בקשר לטריות של חציל אני לא יודעת כי את מדברת על גרעינים ,כדאי לשאול מגדל או חקלאי בקשר לערך תזונתי ,החציל מכיל מהכל גם ויטמינים וגם מינרלים כך שלא נכון לומר שאין לו תועלת תזונתית