לא רוצה לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/07/2012 | 14:31 | מאת: איילת

שלום, הבן המתוק שלי בן שנה וחודשיים משקל וגובה תקין לגילו אפילו שמנמן. הבעיה שלי היא שבמרבית הפעמים הוא מוכן לאכול רק אצל המטפלת, היא מספרת איך אוכל יפה את האוכל , אבל איתי בלגן לא מוכן לאכול זורק הכל עושה טובה שמוכן לקחת כמה ביסים. אני יודעת שאסור להילחם אני יודעת שעושה את זה כדי לקבל תשומת לב אבל האם אני יכולה כאשר מתחיל להעיף את האוכל ולהוציא אותו מהפה,פשוט לעזוב ולוותר על הארוחה או לתת חלב במקום או להמשיך להתעקש. מיותר להגיד שהאוכל הוא אותו אוכל. מצד אחד אסור להתעקש מצד שני הוא בקושי אוכל כשהוא איתי אשמח להצעה / טיפ / כיוון תודה מראש איילת

קודם כל הוא במצב תזונתי תקין ולכן שימי גבולות אם מתחיל לשחק עם האוכל חכי 20 דקות אם לא אוכל ומשחק לקפל הכל ושוב לחכות 4 שעות תעשי את זה כמה פעמים ,את תיראי הוא יואכל יפה לאחר מכן אבל את צריכה להיות עקבית עם עצמך

23/07/2012 | 08:44 | מאת: איילת

תודה רבה, אנסה להיות יותר אסרטיבית. האם זה אומר שלפעמים נוותר על ארוחת ערב? כי אז אין את האפשרות לדחות את הארוחה או לחכות 4 שעות, כי הולך לישון

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים