משקל נמוך

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/07/2012 | 08:59 | מאת: דקלה

שלום, בני בן ה-11 שוקל 29 קילו וגובהו 1.45 ס"מ. ואני דואגת למשקלו הנמוך. אני שמה לב שהוא אוכל ללא חשק. יש לציין שאת רוב הארוחות שהוא אוכל הוא מעביר בצפייה בטלויזיה.אני משתדלת לשים לו כמויות של אוכל שהוא יוכל לסיים ולא תמיד הוא מסיים את הכול. הוא תמיד היה במשקל נמוך וכשהיינו פונים לרופאת משפחה היינו עושים בדיקות דם ובגלל שהבדיקות היו תקינות לא היה צורך בטיפול. למרות שבדיקות הדם תקינות, אני חושבת וזה גם מה שהרופאות אומרות שהמשקל נמוך...וחיצונית זה לא נראה טוב. משיחות שלנו איתו הוא אומר שקשה לו לאכול או שהוא אכל מספיק ושבע. הוא אוהב לאכול בשר , גבינות, ירקות ופירות ואין לו בעיה לנסות מאכלים חדשים. אשמח לשמוע תגובה. תודה מראש!

לפי מה שאת מספרת את צריכה ללכת לדיאטנית שתעשיר את התפריט ,יתכן שצריך להוסיף משקה מיוחד צריך לראות אם רציף על עקומות משקל וגובה ,אם שובר כלפי מטה את העקומות גדילה צריך לעשות בירור ולכן לכי לדיאטנית ילדים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים