תינוקת שלא עולה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/07/2012 | 21:44 | מאת: משה

ערב טוב יש לי ילדה בת שנה וחמישה חודשים נולדה במשקל 3350 כרגע היא שוקלת 8 קילו הבנתי שזה משקל ממש נמוך יחסית לגילה,כיום היא אוכלת הכל וטוב עד גיל עשרה חודשים הייתה יונקת ופולטת המון חשוב לציין שהיא אלרגית לכל סוגי החלבי ויש לה אטופיק דרמטיטיס, היא מקבלת בלילה בקבוק סימילק צמחי ניסינו להוסיף לה דגנים צמחי ואחרי 10 דקות היא הקיאה הכל והמשיכה להקיא לפחות 5 פעמים במשך הלילה,השאלה מה עושים כדי שתעלה במשקל? איזה אוכל אפשר לתת בשביל שתשמין?? תודה רבה ולילה טוב

אתה לא מפרט מספיק מה היא מקבלת כרגע חלב אם או רק בקבוק של מטרנה צמחית בליילה ? בדקתה אם רגישה גם לסוייה ? אתה צריך ללכת לרופא ילדים שלה שאולי יחליף לפורמולה מיוחדת ? מה היא אוכלת כל היום ? בקיצור לאחר שתלך לרופא ותבדוק גם האם רגישה לסוייה וגם יבדוק אם יש רפלוקס בגלל הקאות אני מציעה שתלך לדיאטנית ילדים שתסדר את התפריט כי יתכן שלא מקבלת מה שצריך

25/07/2012 | 22:13 | מאת: משה

במשך היום היא בבוקר כוס פירות בצהרים ארוחה מבושלת כגון קציצות בשר עם פירה אחה"צ סנוויץ של פרוסת לחם עם ממרח ובערב במיטה בבקבוק סימילק צימחי 180 CC,היינו בשניידר לבדיקת אלרגיה ומצאו שהיא אלרגית לחלבי,סויה לא ניסינו עדיין

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים