תינוקת בת 11 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/08/2012 | 08:49 | מאת: שגית

שלום, בתי בת 11 חודשים אוכלת יפה אוכל מרוסק. פרות ומרק וכו'. כאשר אני נותנת לה חתיכות קטנות היא מתחילה ללעוס ולאחר מכן מוציאה החוצה עם הלשון או לחילופין, מיד מוציאה החוצה עם הלשון. אני יודעת שזה טעים לה כי היא פותחת את הפה לעוד, אבל בפועל כל החתיכות שמכניסה יוצאות מהפה. האם דחיפת האוכל על ידי הלשון זה ריפלקס או שהיא עושה את זה בכוונה ואיך אפשר ללמד אותה לבלוע אחרי שהיא לועסת ולא להוציא? תודה שגית

היא בסדר גמור .תמשיך לאכול ובסוף תבלע ,עדיין לא יודעת לעשות את זה ולכן תמשיכי לתת לה אוכל כרגיל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים