תזונה לבן 5.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

01/08/2012 | 09:59 | מאת: שרית

שלום, הבן שלי אכל 4 ארוחות תמ"ל ביום (180cc כל ארוחה). ברגע שהתחלנו טעימות הוא מיד גילה התלהבות לאוכל המוצק ומהר מאוד הגענו לארוחות מלאות. האם זה תקין שהוא יאכל מעכשיו רק 2 ארוחות תמ"ל (בבוקר ולפני השינה) ועוד 2 ארוחות מוצקים (פירות ומרק עוף)? תודה.

אמור לאכול בקבוק תמ"ל ארוחת פירות לאחר 3 שעות מרק בקבוק בקבוק השאלה מה זה 2 ארוחות מוצקות יתכן שהן גדולות מידיי

02/08/2012 | 13:50 | מאת: שרית

ארוחות המוצקים הן בערך 150 גרם (אחת של פירות ודגנים ואחת של ירקות ועוף). אין לי מתי להוסיף עוד בקבוק בערב... הוא לא רעב ולא מבקש לאכול שוב. האם הבקבוק הנוסף שאת ממליצה עליו הוא הכרחי?

12/08/2012 | 08:25 | מאת: מלי

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים