תזונה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/08/2012 | 16:39 | מאת: לי

היי התינוק שלי בן שלושה שבועות אוכל בממוצע בין 90 ל 120 שוקל 4 קילו בערך אני מכירה את החישוב של ה150 כפול המשקל חלקי 8 ארוחות אבל הוא אוכל הרבה יותר מזה ואף נראה שהיה מוכן לאכול עוד אפילו... לא נראים כאבים אחרי הארוחה והוא ישן בממוצע שלוש וחצי שעות בין הארוחות. האם האוכל מספיק למרות שהוא נראה שרוצה יותר? מתי אפשר להעלות את כמות האוכל? תודה

הוא יאוכל בהתאם לרעב שלו ,במידה ויואכל יותר ,יגדיל אולי פערים בין הארוחות ולכן תני לו לפי הצורך שלוולא להכיח אם לא רוצה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים