בת 3 ו3 חודשים נמצאת באחוזון 3 במשקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/08/2012 | 18:26 | מאת: אלישבע

שלום, בתי נולדה במשקל 2.700 . בחודש הראשון הניקה ועלתה קילו מאה. מהחודש השני היא הפסיקה לעלות כמו שצריך ועלתה 500 גרם בקושי.... הייתי הולכת לרופא ולדיאטנית. הם החליפו לה את הדייסה לצמחי ז לא עזר. אח"כ החליפו לנוטרימגן....גם זה לא עזר....הדיאטנית המליצה לי להוסיף פוליקוז לארוחה שלה (זה קלוריות)...גם זה לא עזר. היום היא אוכלת : בוקר: כמה עוגיות עם מים / קורנפלקס חצי חופן עם חלב/ או כלום. הולכת לגן...אין לי מושג מה קורה שם...הן אומרות שהיא אוכלת חתיכת שניצל/קציצה מה כפות פתיתים או מקרונים. כשחוזרת הבייתה בסביבות 3 וחצי 4...מביאה לה פרי (תפוח/ מלון/ אבטיח/ מנגו.....) אחרי חצי שעה שעה...מביאה לה אוכל בייתי....(ממולאים, מקרונים עם בשר או אורז עם עוף..או.דגים עם פירה..או.פתיתים...) בערך בשעה 8 מביאה לה מעדן עם לחם או עם ביצה. היום היא שוקלת 12 קילו. 20

אם הבת שלך מתקדמת כל הזמן לאורך % 3 במשקל ולא שוברת כלפי מטה בסדר גמור שימי לב שגם מבחינת עקומת גובה היא גם רציפה על אותו %

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים