פורמולה לתינוקת בת 7.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/08/2012 | 10:01 | מאת: קרן

שלום, בתי בת 7.5 חודשים החלה לסבול מכאבי בטן קשים לאחר מתן פורמולה חדשה - מטרנה רגילה (בטן קשה, בכי, הרמת רגליים, נפיחות וקקי..).נתתי לה בלילה סימילאק ג'נטל ופעם 1 מאז לידתה שישנה לילה שלם!! אח"כ נתתי שוב מטרנה רגילה שוב חזרו כאבי הבטן. גם בסימילאק אדוונס נראה שכואב לה. מה לעשות? האם ניתן להתחיל לתת באופן קבוע את הסימילאק ג'נטל? הילדה אוכלת בד"כ 2 ארוחות שאינן פורמולה ביום (מרק+פירות) ופרט לשתי אלו עוד 4 בקבוקים עם חלב ביום. תודה רבה.

תני לה סימילק COMFORT עם 2% לקטוז במקום GENTLE שהוא דל לקטוז

07/08/2012 | 11:14 | מאת: קרן

כבר קניתי את הג'נטל.. האם ניתן לנסות לתת רק בלילות ובמימים לחזור לסימיאק אדוונס?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים