הרבה בקבוקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/08/2012 | 07:40 | מאת: אורלי

יי, בתי עוד שבוע וחצי בת 8 חודשים, שהיתה בת 7 חודשים שקלה 7,900. קורה לי איתה משהו מוזר ולא נראה לי נכון פי הספרים לפחות. למרות שהיא אוכלת מוצקים עדיין כמות הבקבוקים אינה ירדה. היא דורשת עוד.. תמיד נדמה שהיא לא שבעה. התפריט שלה נכון להיום: 7:00 - בקבוק 180 CC 9:30-10:30 - פירות בערך 120 גרם. 12:00 - בקבוק 180 CC 14:30-מרק ירקות עם הכל ועוף. אני מוסיפה לפעמים איטריות/אורז/פתיתים. 16:30-17:00- בקבוק 180 CC ולפני השינה שזה 19:30 בערך עוד בקבוק לעיתים קורה שהיא רוצה עוד בקבוק בסיביבות 23:00 אוכלת והולכת לישון אבל זה קורה ממש מעט רק שהיא מתעוררת ובוכה ללא הפסקה. האם אני סתם מודאגת. זה בסדר כך? האם ניתן להוסיף עוד דברים, שתהיה יותר שבעה. מה הכמות של הארוחות , פירות והמרק? סליחה על כמות השאלות. אני קצת מודאגת ורוצה לנהוג נכון. תודה מראש אורלי

סה"כ בסדר גמור רק שבארוחת במרק תוסיפי אטריות או אורז או תפו,א עם העוף בבוקר בקבוק תמ"ל לאחר 4 שעות פירות לאחר 3 שעות מרק לאחר 4 שעות בקבוק תמ"ל אם קמה בערב שוב בקבוק תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים