עוגיות בהריון איך נכון?
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
שלום, בשבוע 18 , הכנתי עוגיות שושנים ( העוגיות שהם שבלולי בצק חמאה עם קציפת ביצים) הכנתי בתנור על 160 מעלות למשך חצי שעה עד שראיתי שהעוגיות זהובות. אכלתי ושמתי לב שהחלק הפנימי בעוגיה (בקציפת הביצים) דביק כזה. הבצק היה מוכן. האם זה אומר שזה לא היה אפוי מספיק? הכנסתי את העוגיות ל150 מעלות לעוד חצי שעה ( הבצק כבר התחיל להיות שחום שרוף) וזה עדיין היה דביק בפנים בקציפת ביצים. האם הקציפה לא הייתה מוכנה מספיק? והאם מותר לאכול עוגיות כאלו בהריון או שעדיף להימנע?
קשה לי לענות האם הקציפה היתה מוכנה או לא. יכולה לצרוך ביצה שבושלה היטב גם כמרכיב בעוגות/ עוגיות .