חזה עוף במחבת וירקות
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
שלום, נכנסתי קצת ללחץ ואשמח לתשובתך. הכנתי היום במחבת חזה עוף וירקות מוקפצים. הבישול התחיל בירקות ואחר כך הוספתי את החזה עוף שלא היה מבושל עדיין. המשכתי לבשל הכל ביחד עד למצב שהעוף היה לבן (כלומר לא נא) אבל אז חשבתי לעצמי שאולי הירקות נגעו בעוף החי כששמתי במחבת, למרות שכמה שאפשר ניסיתי שהעוף לא יגע בהם. האם יש סכנה לחיידקים, בהנחה שעוד המשכתי לבשל הכל ביחד לאחר שהעוף היה כבר עשוי היטב?