אכילת בצק של מעדנות בשבוע 9

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

02/08/2013 | 12:24 | מאת: מיני

שלום, זכור לי שנמצאו חיידקי ליסטריה במוצרים של מעדנות. האם ניתן להכין פשטידת בשר עם בצק עלים שלהם (פרווה, לא חלבי) שנאפה בחום של 200 מעלות? קצת חוששת. תודה

לקריאה נוספת והעמקה
05/08/2013 | 15:47 | מאת: ד"ר אולגה רז

אין מה לחשוש, ברגע שזה עובר טיפול בחום, החידקים מתים. הבעיה שהם נמצאים באוכל שלא עוברים הכנה בחום כמו חומוס וטחינה, שם הם מתרבים במהירות וביעילות משום שהם מהביא מצא מזון מצוין להתרבותם.

05/08/2013 | 23:31 | מאת: מיני

מנהל פורום תזונה בהריון