סיכון לטוקסופלסמה שבוע 32

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

16/05/2022 | 18:37 | מאת: לחוצה

שלום, אני בסוף שבוע 32. הזמנתי במסעדה מנת בשר שפתחתי אותה ראיתי שמבפנים הבשר ממש לא עשוי. כמובן שלא אכלתי וביקשתי להחליף אותה . הבעיה היא שלפני שחתכתי את הבשר אכלתי מהתוספת שהבשר יושב עליה. אני ממש לחוצה מטוקסופלסמה. אני תוהה מתי הזמן הנכון לבצע בדיקה ומה הסיכוי להדבקה במצב כזה. תודה

תתייעצי עם הרופא שלך לגבי מועד הבדיקה, את גם ככה צריכה הפנייה ממנו. בכל מקרה אם לא אכלת מהבשר אני מניחה שהכל בסדר , שוב שווה להתייעץ עם הרופא.

מנהל פורום תזונה בהריון