חושדת שהמזון התקלקל מה עושים

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

24/06/2023 | 11:47 | מאת: נועה

שלום, אני בשבוע 7 . אתמול עשיתי קניות ושמתי לב שבטעות דלת הפריזר הייתה חצי פתוחה קרוב ל7 שעות. הדגים נטפו מים והבשר היה חצי מופשר, הארטיקים נמסו לחלוטין. האם זה בטוח לצרוך מזון זה לאחר שעובר הקפאה מחדש ובישול היטב או שעדיף לזרוק הכל?? מדובר בכמויות אדירות של אוכל כולל טבעול ועוד

בעיקרון לא בטוח לאכול בשר שהופשר וקורר שוב גם אם עבר בישול. תפעילי שיקול דעת..

24/06/2023 | 12:27 | מאת: נועה

תודה מה לגבי דגים? טבעול? שלגוני חלב?

מוצרי חלב לא כדאי. טבעול זה צמחוני אז סביר שזה בסדר, תוודאי שאין רכיבי חלב במוצר.

מנהל פורום תזונה בהריון