סושי ביתי עם סלמון צלוי היטב

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

06/09/2023 | 23:19 | מאת: רינת

ממה שאני מבינה סלמון צלוי היטב בטוח בהריון, אז אם אני מכינה סלמון צלוי ושמה אותו בסושי שאני מכינה זה בסדר? הסושי כולל אורז סושי עם חומץ תפוחים, אבוקדו, בצל ירוק ואצות. בנוסף רציתי לשאול אם זה בסדר לשים את הסושי במקרר לכמה שעות בקופסה אטומה ולאכול כמה שעות אחרי ההכנה? (לאכול קר). תודה רבה!

אין בעיה להכין סושי ביתי עם סלמון שמבושל היטב. עדיף לאכול כשהדג חם אחרי בישול ולא כשעבר קירור .בקירור יש סיכוי שיתפתחו שוב חיידקים.

מנהל פורום תזונה בהריון