טיגון שניצל בשמן תירס
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
היי אני בהריון והיום טיגנתי שניצל בשמן זית. שמתי לב שהטיגון היה פחות טוב אבל זה טיגן. האם שמן זית הורג חיידקים באותה מידה כמו קנולה?? אכלתי קצת אבל אני מפחדת כי השניצל אומנם יצא לבן אבל רך ופחות קריספי. אני גם לא מחוסנת לטוקסופלזמה
אין קשר לסוג השמן ולמידת העשייה של הבשר. לשאלתך, אין בעיה עם שמן זית בטיגון, עדיפות לכבישה קרה כתית טהור. שימי לב שהבשר נעשה עד הסוף.
איך יודעים שהשניצל עשוי טוב?