אכילת מחית מנגו בהריון
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
היי אני שבוע 10 ב"ה ואכלתי היום קציפת מנגו שיש בה רק מחית מנגו וקצפת ריץ ואחרי זה התלבטתי אם המחית מנגו זה מפוסטר או שלא ושיש בזה בעיה בהריון זה מחית מנגו של פריגת רשום עליו משקה בטעם מנגו מרוכז קפוא ועוד משהו אחרי זה גם התברר לי שיש בזב ליקר שקדים והיה על כל הכמות רק כפית של ליקר שקדים ורק אחרי שאכלתי ידעתי זאת אז יש לי מה לדאוג חס וחלילה אני ממש מודאגת אכלתי ממש מעט
ועוד משהו קצפת ריץ קמנוייה מהסופר מותר?
אני לא יודעת לענות לך בלי רשימת רכיבים שכתובים על המוצר. מן הסתם ליקר אינו רצוי בהריון. פעם הבאה תקראי תמיד רשימת רכיבים.
אלה המרכיבים של הקצפת ריץ: מים, סירופ תירס עתיר פרוקטוזה, שומן קוקוס מוקשה, שומן דקלים מוקשה חלקית, חומרים מייצבים (E-401, E-464), חומרים מתחלבים (E-322, E-475, E-435), סוכר, מלח, חומרי טעם וריח, מווסת חומציות (E-331), צבעי מאכל (E-160b, E-100). מכיל צבעי מאכל. צבעי מאכל (E-160b, E-100).
וזה של המחית מנגו זה מיץ בטעם מנגו מרוכז קפוא זה מה שרשום עליו ולא רשום שהוא מפוסטר בגלל זה אני לא יודעת ואלה המרכיבים: סוכר, מחית מנגו ( 15% במשקה המוכן), מים, מווסתי חומציות: חומצת לימון, אשלגן ציטרט ונתרן ציטר; מייצב: גואר גאם; מעכב חימצון: ויטמין c, צבע מאכל טבעי: תמצית פפריקה; חומרי טעם וריח