עוף ובשר בהריון כמקור חלבון
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
היי, לאחרונה קשה לי לאכול עוף ובשר כמו שהייתי אוכלת בעבר, אוכלת יותר טופו ומעט ביצים, לא ממש אוכלת דגים גם לפני ההריון, רציתי לשאול איזה עוד מקורות חלבון איכותיים יש שאולי לא חשבתי עליהם וניתן לצרוך כתחליף?
מקורות חלבון נוספים הם מוצרי חלב לא ממותקים עדיפות לעד 5% שומן( גבינות/ יוגורט טבעי וכו). בנוסף קטניות מהצומח ( עדשים/ אפונה / שעועית / גרגירי חומוס ). מעבר לביצים, דגים, טונה בקופסאת שימורים.