שאלה בנוגע לרכיבים של מוצר ספציפי

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

30/10/2023 | 12:10 | מאת: אור

האם מותר חטיף חלבון של פנגיאה בהריון? רכיבים: חלבון אפונה (42%), (אגוזי לוז, חמאת אגוזי לוז)(סהכ לוז 18%), סירופ סיבי עולש, תמרים, קקאו (8%), פתיתי קוקוס

כן

30/10/2023 | 13:43 | מאת: אור

כתוב שיש בזה: "סירופ סיבי עולש". אין בעיה עם סירופ סיבי עולש?

זה בסדר בכמות המינורית שיש בחטיף

30/10/2023 | 13:50 | מאת: אור

מבחינת המלצה למי שיכולה- כדאי אולי בהריון להמנע מעולש לגמרי?

מדובר פה על הסיב של הצמח. כפי שרשמתי , במתכונת הזו של רכיב בחטיף זה בסדר. הבעיה עם צמחים זה כששותים אותם בתיוני תה או כחליטה ואז בהמלצה להימנע.

30/10/2023 | 14:00 | מאת: אור

חשוב לי מאוד רק להבין - מדוע הבעיה היא רק בחליטה/תיונים? האם בגלל ההרתחה? מה זה שונה אם זה בתוך מוצר או כשתייה?

כי אז משתחררים חומרים פעילים למי השתייה. אם את חוששת הימנעי , זה חטיף , לא משהו שצורכים גם ככה על בסיס קבוע וחשוב מבחינת ערך תזונתי.

מנהל פורום תזונה בהריון