פטריות שיטאקה בהריון
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
היי, האם מותר פטריות שיטאקה בהריון? ומוצר שמכיל אותן כנראה בכמות לא גדולה? רכיבים: בשר עוף (31%), קמח חיטה (גלוטן), ירקות (20%) (כרוב, גזר, בצל ירוק), מים, רוטב פטריות {מים, רוטב סויה [מלח, מים, פולי סויה, קמח חיטה (גלוטן)], תמצית פטריות שיטאקה, סוכר, סירופ גלוקוז, מלח, עמילן מעובד (E1422), מחזק טעם (גלוטומט), חומר משמר (E211), חומרי טעם וריח}, שמן צמחי (סויה, שמן שומשום), מלח שולחן, סוכר לבן, תבלינים בנוסף, האם מותר עלי באק צ׳וי/פאקצ׳וי? לא מצאתי המון מידע באינטרנט אבל ממה שראיתי מאוד בריא ומכיל הרבה נוגדי חימצון וסיבים. תודה
בנוסף לגבי אצות ואקמה מיובשות? ואצות נורי של סושי, שממה שמכירה מותר? מבשלת בעיקר אוכל אסייאתי אין לגביו ולגבי המוצרי םהאלו המון מידע על הריון ברשת🙏