בצק עלים שהפשיר בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

30/11/2023 | 16:48 | מאת: לינוי

היי קארין רציתי לשאול אם זה בטוח לאכול הפשרתי בצק עלים מ1 בלילה ואז התעכבתי ממש עם הבישולים והסלטים לשבת ועשיתי אותו רק מקודם והוא כבר קצת הפשיר גם מידי פעם הכנסתי אותו לכמה דקות למקפיא כדי שיתייצב ולא יפשיר ואז החזרתי בחזרה למקרר ואז כשעשיתי אותו היה קצת קשה לעבוד איתו כי הוא קצת הפשיר בהוראות היצרן רשום 8 שעות הפשרה במקרר רציתי לשאול אם הוא בטוח בכלל לאכילה עשיתי אותו בתור בורקס בשר או שעדיף להימנע כי הוא קצת הפשיר וגם בגלל שהוא יותר מידי זמן במקרר ממה שרשום לפי הוראות היצרן אני שבוע 18

לדעתי ברגע שהפשרת לא אמורים להחזיר להקפאה אבל עדיף להיצמד להוראות היצרן.

30/11/2023 | 16:56 | מאת: לינוי

אז עדיף לא לאכול מזה את אומרת ?

תראי זה בצק זה לא בשר. אם זה היה עוף או בשר הייתי אומרת שלא. אם זה אחכ בושל היטב היטב מניחה שזה בסדר . מניחה שהתכוונת שרק הבצק הופשר והוחזר לקרור ולא הבשר שהכנת. אם זה רק הבצק ולאחר מכן נאפה היטב אז זה בסדר.

מנהל פורום תזונה בהריון