שתי שאלות לגבי בטיחות מזון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

14/12/2023 | 21:31 | מאת: רינת

היי רציתי לשאול אם בישלתי סלמון לפני יומיים והיה במקרר 48 שעות אפשר לחמם ולאכול? ושאלה שנייה - אם הוצאתי מהקפאה בשר הודו טחון שנקנה טרי ואז הקפאתי מיד ואני משאירה אותו להפשיר במקרר - עד כמה זמן זה בטוח להשאיר להפשרה במקרר לפני שמכינה אותו? תודה רבה!

יומיים דג במקרר זה המקסימום, תפעילי שיקול שעת. בשר- מרגע ש מפשירים במקרר מהקפאה יש להכין עד 24 שעות.

מנהל פורום תזונה בהריון