שניצל טבעול מותר????
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
היי, אני בשבוע 35 ורציתי לברר האם מותר לי לאכול פעם בשבוע את השניצל הזה רכיבים: חלבונים מורטבים מהצומח (44.2 אחוז), מים, רכז חלבוני סויה (12.8 אחוז), חלבון חיטה (5.2 אחוז) מכיל גלוטן, מים, עמילן תירס, עמילנים מפורקים חלקית (תירס, תפוא), שמן קנולה, אבקת בצל, מייצבים (מתיל תאית, גואר גאם, קסנתן גאם), תמצית שמרים, מלח, שום, סיבי אפונה, חומרי טעם וריח, עמילן אפונה, ברזל, ויטמין b12 מותר? מודעת שזה מזון מעובד אבל אני צמחונית ואין לי יותר מדי אופציות