גרגירי שומר או טחונים בהריון
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
שלום, בהריון הכנתי אתמול עוגיות ״ריפעת״ שהן מכילות 3-4 כפות זרעי שומר גם גרגירים והרוב טחונים לקילו קמח כמובן שנאפו בתנור קראתי שהדעות חלקות לא הצלחתי להבין אם מותר לאכול או לא ( כי זה לא בתכשיר ) כמובן במינון חצי עוגיה משהו כזה ליום דבר שני, העוגיות האלו מכילות ביצים אך נאפו ב 160 מעלות ל 15 דקות בערך עוגות עם ביצים אני אופה ב 180. האם זה מבטל סלמונלה חלילה? שאלה כללית שאשמח לדעת עליה בכל שלב ההריון תודה לך ועל הפורום המקסים הזה 🙏
זרעי שומר עלולים ליהיות מעט בעייתיים. אם זה בכמות מזערית אפשר מדי פעם. הביצה חייבת ליהיות מבושלת היטב, תפעילי שיקול דעת האם העוגייה אפויה היטב.