מרנג ביתי..............

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

26/04/2024 | 22:53 | מאת: גלי

היי, שמעתי הרבה שאסור לאכול מרנג בהריון.. למה בעצם? אני אני מכינה נשיקות מרנג בבית ואופה על 70 מעלות למשך שעתיים, זה בסדר?

27/04/2024 | 20:57 | מאת:

כל עוד אין ביצה שאינה מבושלת היטב או מרכיב אחר שאסור בהריון אז מותר.

27/04/2024 | 20:58 | מאת: גלי

70 מעלות שעתיים בתנור זה נחשב מבושלת היטב? אני לא יודעת מכמה מעלות זה נחשב מבושל לגמרי..

27/04/2024 | 21:08 | מאת:

אם יכולה לעלות את המעלות אז עדיף. תוואי שלא נשארו חלקי ביצים חיות..