טילון פאי לימון בהריון
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
האם מותר לאכול את הטילון עם הרכיבים האלו בהריון? תודה רבה. מים, שוקולד לבן (13%) [(מכיל חומרים מתחלבים (לציטין סויה, E476)], סוכרים, אבקת חלב, שמנים צמחיים, קמח חיטה (מכיל גלוטן), צמקאו (7%) (מכיל לציטין סויה), סירופ גלוקוז, חומרים מייצבים ומתחלבים (E471, לציטין, גאם גרעיני חרובים, גואר גאם, פקטין), חומרי טעם וריח, רכז לימון, צבעי מאכל טבעיים (כורכומין, רכז סלק), מלח, חומצת מאכל (חומצת לימון), עמילן מעובד (E1442), מווסתי חומציות (E331iii, E327), חומרי תפיחה (E500, E503), לתת שעורה.nמכיל, 15% וופל, 8% ריפל בטעם לימון, 0.5% עוגיות בטעם חמאה