גבינה במרקם שמנת בהריון
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
היי האם זה בסדר לאכול גבינה במרקם שמנת של גד? זה התיאור והרכיבים: קרם שמנת למריחה, שמרקמו כשל גבינת שמנת ניו יורק, למרות אחוזי השומן הנמוכים - 5% בלבד! ערכים תזונתיים (ל-100 גרם): אנרגיה (קלוריות) 95, חלבונים (גרם) 4.4, פחמימות (גרם) 7.5, סך השומנים (גרם) 5, חומצות שומן רוויות (גרם) 3.3, חומצות שומן טראנס (גרם) פחות מ-0.5, כולסטרול (מ”ג) 15, נתרן (מ”ג) 300, סידן (מ”ג) 200 רכיבים: חלב, פתיתי זיתים ירוקים (9.1%), עמילן, חמאה (חלב), מלח, סיבים תזונתיים (אינולין), מווסתי חומציות (טרי קלציום ציטראט, חומצה ציטריט, שום, מייצבים (קסנטאן גאם, קרג’ינן), מסמיך (צלולוז). ללא חומרים משמרים. מידע על אלרגנים: מכיל חלב חלב: בקר