בחרדות קשות.
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
היי , הריון שבוע 8. היום הכנתי כריך לעבודה עם לחם וממרח שקדים. לפני יומיים הכנתי את אותו הכריך בדיוק ולא אכלתי עכשיו גיליתי שלמעשה אכלתי בטעות את הכריך ששכב בתיק כבר יומיים. באמת היה לו טעם לא טרי ולא הבנתי למה הכריך היה עטוף בשקית ניילון אטומה מה הסיכוי חלילה לקבל ליסטריה? טוקסופלזמה? מחלות אחרות?? ממש בחרדות מזה תודה
בעיקרון לחם וממרח שקדים אלו מוצרים שיכולים להישמר בטמפרטורת החדר במשך יומיים. אם אין תסמינים מיוחדים לא חושבת שיש סיבה לדאגה .