אכילת שיפוד לא מבושל
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
היי, שבוע 17. הריון ראשון ואיתו החרדות :) אכלתי שיפוד עוף ולאחר מספר ביסים הבנתי שהוא ממש ממש רך כלומר לא מבושל מספיק. בנוסף הצבע שלו היה די ורוד. מצד שני הוא כן בושל על גריל כנראה שלא מספיק זמן. בהנחה ואני מרגישה טוב בשעות הקרובות אני עדיין חוששת מטוקסופלזמה או מחלות נוספות שיכולות לעבור דרך בשר חי. האם יש חשש לטוקסופלזמה עקב האירוע? תודה!
אין מה להיכנס ללחץ לפני שמשהו קורה . שימי לב להבא לאכול מבושל היטב . אם מתפתחים תסמינים כלשהם תפני לרופא.