סלמון מעושן וגבינת עיזים
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
שלוב מירב, אני בשבוע 12, מרגישה טוב ואוכלת מאוזן. ברצוני לברר לגביי סלמון מעושן, יצא לי לאכול בחודשים האחרונים פעמיים-שלוש והייתי רוצה לדעת אם בסדר. בנוסף - האם מוצרי חלב עיזים הם תחליף מספיק למוצרי חלב פרה? אני נמנעת ממוצרי חלב פרה ומרבה לצרוך מוצרי חלב עיזים (יוגורט וגבינות רכות). תודה מראש על תשובתך.
הי סלמון מעושן הוא דג שלא עבר בישול, לכן הוא לא מומלץ לנשים בהריון כמו שהוא אלא רק אחרי בישול למשל בתוך פאי או בתוך רוטב... אין שום בעיה עם חלב עיזים, יש בו סידן וחלבון וכל עוד הוא עבר פסטור אז את יכולה לאכול ממנו ללא חשש. מצרפת כתובת של מאמר בנושא מזונות שאינם מומלצים בהריון: http://www.meravdiet.co.il/sub_page.asp?sp=45&p=4