מונה-וי וורבנה בהיריון
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
אני בחודש הראשון להיריון. נוהגת לשתות את משקה המונה-וי המבוסס על רכז פרי האסאי (כ-15% רכז אסאי). (זה משקה פירות מרוכז,שותים ממנו כ- 60 מ"ל, המכיל גם:רכז מיץ אסרולה,רכז מיץ תפוחים,רכז מיץ אגסים,רכז מיץ ענבים,מחית אגסים,מחית בננה,רכז מיץ שזיפים,רכז מיץ אננס,רכז מיץ קיווי,מחית חמוציות,רכז מיץ פסיפלורה,רכז מיץ סמבוק,רכז מיץ אוכמניות,מחית בילברי, רכז מיץ וולפברי,רכז מיץ דובדבנים,רכז מיץ רימונים,רכז מיץ ליצ'י,רכז מיץ פטל שחור, חומרי טעם וריח טבעיים,חומצת לימון וחומר משמר - נתרן בנזואט. עבר פיסטור שאלתי- האם בסדר להמשיך לשתות בהיריון? משהו ברכיבים לא בטוח? אני יודעת שהוא עשיר באנטי-אוקסידנטים ובריא ולכן מעוניינת להמשיך. עוד שאלה- האם תה ורבנה-לואיזה בטוח בהיריון? (אם לא - אשמח להמלצה על תה אחר שקצת מרגיע כשעולות החששות של טרימסטר ראשון) המון תודה והמשך יום נהדר! שני
הי שני, אני לא מכירה את המשקה והחברה המייצרת אותו - ניכר שיש בו המון מרכיבים בעיקר פירות - חבל שהוסיפו עוד חמרים כמו חמר משמר, אני לא ממליצה בד"כ על משקאות מורכבים ו"מתועשים" - במקרה הזה - "טבעי זה הכי...." גם לגבי התה אותו כנ"ל. מקלחת חמה, דמיון מודרך, פינוקים אחרים גם כןיכולים לעזור בהפגת מתחים...לבריאות
האם יש מי מהפירות המרכיבים שאסור בהיריון? ברור שעדיף בלי חומרי שימור וכו',אבל אני מתעניינת לגבי ההרכב הפירותי שהוא המרכיב של המשקה מלבד המשמרים כאמור.המון המון תודה שוב!!!