דגים בהריון
דיון מתוך פורום תזונה בהריון
שלום, גיליתי שאני בהריון בשבוע 5. עד אז אכלתי סלמון מועשן ואכלתי טונה אדומה לא צרובה/מבושלת. מרגע שגיליתי שאני בהריון אני נמנעתי מלאכול דברים כאלה אבל אני מפחדת שעשיתי נזק לעובר. מה הנזק שיכול להיווצר? אילו בדיקות עלי לעשות? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
אם הבנתי נכון אכלת דגים נאים? אם כן ועד כה לא חשת באיזשהו סימפטום מיוחד אז סביר להניח שלא קרה כלום ושהכל בסדר. במידה ומופיעים בשבועות הקרובים תסמינים של שפעת כדאי לעשות תרבית לליסטריה.להבא להמנע מדגים, בשרים וביצים נאים. בכל מקרה נסי שלא להלחץ רוב הסיכויים שלא קרה דבר, סיכויי ההדבקה אינם מאוד גבוהים.