ברית לבן 3 וחתי חדשים

דיון מתוך פורום  ברית מילה

04/02/2023 | 02:45 | מאת: רחל

שלום דר שינהר, נכדי בן 3 חודשים נולד בלידה קשה, הונשם, שהה בפגיה, קבל זריקות דלול דם עקב קריש, עכשו הופסקו הזריקות ואםשר לעשות ברית, אין תורים זמינים בבית חולים ומעוניינים בהליך בהקדם, האם אתה עןשה פרטי היכנשהו? איך מתבצע ההליך? איך ניתן לקבל מידע, תטדה רחל

שלום, אני בהחלט עושה בריתות בכל צורה ומקום. אשמח שיתקשרו אליי ונראה מה מתאים לילד ולמשפחה.

05/02/2023 | 19:55 | מאת: רחל

היי, תודה על המענה, אבל בניגוד למה שענית כאן ננאמר לאמא שאתה לא מבצע בכזה גיל בקליניקה, היכן כן ניתן לבצע ( בבית חולים בודאי אין זמינות מידי?!)ועם מי ליצור קשר עמ לזרז ולקבוע תאריך קרוב?? תודה

מנהל פורום ברית מילה