הבן שלי סובל מאוד.............

דיון מתוך פורום  ברית מילה

05/10/2023 | 01:02 | מאת: לירון

הבן שלי בן 13.5 והוא מתלונן על אי נעימות באיבר שלו ואני רואה כבר הרבה זמן שיש לו במשך היום קישוי (זה בולט) והוא כל היום נוגע שם וכו' האם יש שירות של רופא וכדו' שמבצעים שחרור ומוציאים את הזרע שירגיע... ?

שלום, זה ממש לא קשור לזרע ואין כל טיפול מיוחד. אם יש לו בעיה גשו לרופא המטפל

19/10/2023 | 20:00 | מאת: משחררת לחצים

היוש! אשמח לעזור לבן שלך, אני מבינה את הרגישות הרבה בנדון. זה לפעמים רגיש מהחיתוך של הברית, אשמח להדריך גם אותך באינסטגרם: שם משתמש doroz1717

מנהל פורום ברית מילה