תינוק בן שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  ברית מילה

20/06/2024 | 00:15 | מאת: ט

לאחרונה שמתי לב שמשתין בשכיבה הזרם הולך כלפי מעלה (לכיוון השמיים) האם תקין או שצריך בין הרגליים? אורולוג ראה אותו בעניין אחר ואמר שיש לו סיבוב מינימלי אחות טיפת חלב אמרה גם לבדוק את החור כי נראה לה צר אבל הרופא אמר שזה בסדר בלי או עם קשר לי החור נראה לא באמצע, בזויות מסוימות נראה ממש בצד ובזויות אחרות רק קצת בצד אשמח לדעת האם תקין ההשתנה או שמצריך בדיקה תודה

שלום, ברור שבלי לראות קשה להגיד אם זה תקין אבל לפי התיאור זה נשמע בסדר גמור

מנהל פורום ברית מילה